De aceasta data prezentam diverse solutii tehnologice de procesare a carnii, incepand cu abatorizarea si continuand cu presarea, tumblerizarea sau injectarea. Abatoare G G G. G. Impianti proiecteaza, produce si instaleaza abatoare suine, bovine, ovine , utilaje de prelucrare a carnii si de depozitare cu un nivel ridicat al standardelor de calitate, in conformitate cu reglementarile in vigoare. In paralel cu furnizarea si montarea, se ofera servicii de audit si de intretinere periodica, cum ar fi pentru asigurarea eficientei si a sigurantei la locul de munca inclusiv pentru instalatiile deja existente . Suplimentar, se pot livra partial sau total, in functie de nevoile specifice, integrarea de accesorii complexe, cum ar fi mese, chiuvete sterilizatoare, puturi, roti de transmisie etc., pentru salile de lucru. Compania asigura servicii de: bull;Proiectare bull;Constructii bull;Instalare bull;Suport bull;Intretinere bull;Revizuire de abatoare, prelucrare a carnii si a depozitarii. Sursa: www.gegimpianti.org Turn de presare Gaf Compania Gaf furnizeaza turnuri automatizate de presare si coacere a carnii, fabricate conform specificatiei clientilor. Turnurile sunt destinate produselor din carne umplute in membrane sau pentru fabricarea specialitatilor. Avantaje ale folosirii preselor: -Spatiu castigat -Uniformitate a produsului final si greutate constanta -Pregatirea produsului pentru feliere -Investitie mica -Posibilitatea automatizarii complete Sursa: http://gaf.cz/en/ Tumbler Fibosa MACDAL PLUS + MACDAL PLUS + este un tumbler complet-process. proiectat pentru a se alatura proceselor de decongelare a alimentelor, macerare, masare, marinare si chiar de incalzire, intr-o singura masina. Tumblerul permite evitarea de pierdere in greutate a produsului in timpul dezghetarii, imbunateste calitatea carnii si reducere considerabil costurilor de fabricatie, prin reducerea timpilor neproductivi si de descarcare a produselor. Caracteristici: -Recipient cu panta reglabila actionata prin intermediul unui grup hidraulic -Set de lame trapezoidale cu refrigerare -Sistem masurare pentru controlul greutatii integrat -Sistem automat de inchidere si deschidere a portii principale -Senzor de temperatura interna -Cap de extragere a aerului din interior -Sistem de filtrare dublu in pompa de vid -Echipament de refrigerare integrat -Constructie din otel inoxidabil AISI-304 si din materiale plastice tehnice FDA -Panou de control cu PLC si touch screen. Parametri sunt stabiliti prin ecran de control viteza, panta, temperatura, cicluri, retete de produse etc. Injector Fibosa MP-200 Tehnologia de inalta presiune a injectorului efectueaza o pulverizare cu efect multiplu de disperssie in interiorul muschiului, permitand o distributie optima a injectiei cu saramura si oferind o mare uniformitate de culoare, aroma si textura. Cele mai multe configuratii posibile ale diferitelor modele permit productia atat a unui singur produs, cat si unei varietati diverse, cu sau fara os. Caracteristici: -Plasare strategica a punctelor de injectare -Rata de injectare reglabila 5 pana la 100% intr-o singura trecere -Cap dublu, cu ace retractabile si retinere -Avans variabil -Banda de transport modular, anti-alunecare din plastic -Filtrarea saramurii prin tambur rotitor cu auto-curatare si filtru de aspiratie -Rezervor de saramura cu agitator -Conexiunea acelor prin conexiune rapida cu butoane -Protectie transparenta pentru inspectia vizuala a injectarii -Functie hidraulica a cilindrilor. -PLC si ecran tactil. Sursa: www.fibosa.it