TehnologiiȘtiri

238

Aberația numită ”miere vegetală” va fi lansată în ianuarie anul viitor

autor

MeetMilk.ro

distribuie

European Supermarket Magazine anunță că Unul dintre cei mai mari producători europeni de alimente ecologice, Narayan Foods, se pregătește să lanseze prima miere pe bază de plante din lume în anumite țări europene la începutul anului 2023. (NR: Subliniem că denumirea este abuzivă, mierrea fiind un produs exclusiv ca rezultat al activității albinelor.)

Mierea lui Narayan este prima alternativă de miere care a ajuns pe piața UE, care nu include sirop procesat sau concentrate, dar produce totuși un gust și o textură de nediferențit de miere de albine.

Mierea fără albine este dezvoltată de compania premiată de tehnologie alimentară din California, MeliBio, care este în parteneriat cu Narayan Foods.

Unică prin design, mierea lui Narayan posedă aceleași calități ca mierea de albine – întărește imunitatea și oferă proprietăți bioactive și prebiotice.

Prima miere pe bază de plante cu gustul real și profilul nutrițional al mierii de albine este o soluție pe bază de plante la impactul negativ alarmant pe care industria mierii de albine îl are asupra biodiversității.

Producția de miere existentă nu numai că pune în pericol albinele, ci și o mulțime de produse actuale gata de depozitare, deoarece pot conține toxine, pesticide și antibiotice.

Mierea fără albine de la Narayan propune o alternativă vegană, făcută numai cu ingrediente curate, fără volatilitate sezonieră și pesticide.

Conține unii dintre aceiași antioxidanți ca în mierea de albine și nu conține bacterii clostridium, făcându-l sigur pentru proaspete mamici și bebeluși.

Se aplică pentru o varietate de utilizări – de la a fi un îndulcitor industrial mai sustenabil până la a fi folosit ca aromă alimentară sau chiar a găsi un loc în cosmetice și asistență medicală.

Narayan utilizează acum tehnologii noi pentru a aduce cele mai noi inovații bazate pe plante în fiecare casă europeană, permițând în același timp albinelor o odihnă binemeritată.

Cu prima miere pe bază de plante, Narayan își propune să satisfacă cererea globală în continuă creștere pentru miere de calitate prin procese prietenoase cu albinele.

Prima miere pe bază de plante din Europa va fi făcută în fabrici de mare producție din Europa, eliminând producția sezonieră de miere.

Cu ani de experiență, Narayan a conceput un sistem scalabil pentru a aduce pe piață alimente sănătoase și gustoase.

Narayan produce peste 250 de produse certificate vegane și organice, sub etichete private, disponibile în peste 75.000 de magazine și peste 30 de piețe din Europa.

Prima miere pe bază de plante a lui Narayan va fi gata să ajungă pe rafturi la începutul lunii ianuarie 2023.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2