98
Leonard Gilbert Fieraru, 26 de ani, un antreprenor din judetul Dambovita, a decis in vara anului trecut sa-si deschida propria afacere prin intermediul programului SRL-Debutant, prin care statul acorda o finantare de pana la 10.000 de euro si scutirea taxelor de inceput. In prezent el administreaza doua restaurante de tip fast-food cu numele Cavalerul, unul in centrul Capitalei, iar celalalt in localitatea Peris in apropierea de Bucuresti - n.red. , si tinteste pentru anul acesta o cifra de afaceri consolidata de peste 150.000 de euro. Proiectul a avut ca scop deschiderea unei locatii de tip fast-food in Bucuresti pornind de la ideea ca o shaormerie iti poate aduce bani. Dificultatile le-am intalnit inca de la inceput cand cautam locatia, pentru ca cele pe care le gaseam nu se incadrau in parametrii optimi pentru desfasurarea activitatii, spune Leonard Gilbert Fieraru, actionar in cadrul firmei Lyo Best Food firma care administreaza brandul Cavalerul .