Știri

83

Alfredo Seafood: Unde se mananca cele mai bune preparate din peste si fructe de mare?

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Comunicat Grecia,Turcia, Bulgaria si Italia sunt in topul destinatiilor preferate de romani in sezonul estival. Alfredo Seafood va recomanda restaurantele unde puteti manca cele mai gustoase preparate din peste si fructe de mare. Fiind unul dintre principalii importatori si distribuitori de peste si fructe de mare din Romania si avand ca moto Alfredo Seafood- Peste perfect ales, reprezentantii marcii sunti ntr-o permanenta cautare a celor ma bune surse de peste. Locurile de unde se pescui este pestele sunt si cele unde se mananca cele mai proaspete specialitati, gatite dupa retete inedite. Grecia este alegerea predilecta a romanilor pentru vacanta de vara, fie ca vorbim de cupluri tinere, de familii cu copii mici sau de grupuri in cautarea catorva zile pline de adrenalina. Insulele Eladei sunt ideale pentru orice tip de vacanta, iar aici veti gasi nenumarate restaurante unde se gateste peste, grecii consumand anual 19,6kg/capita - de 3 ori mai mult decat romanii, care consumadoar 6 kg/capita -si avand in fiecare sezon milioane de turisti dornici sa guste preparatele traditionale ale bucatariei mediteraneene. Thassos este una dintre optiunile perfecte pentru un sejur in care sa va delectati cu peste si fructe de mare. Iar daca vreti sa gustati cei mai buni calamari umpluti, nu ocoliti taverna Irene din Potos. In Thassos nu exista restaurant care sa nu aiba peste si fructe de mare in meniu. Mai mult decat atat, peste tot se mananca foarte bine, dar noi recomandam zonele mai putin turistice. Mergeti in satele din munti, unde veti fi uimiti de savoarea extraordinara a preparatelor! Panagia sau Maries sunt localitatile unde va garantam ca, daca mergeti la ora pranzului, veti experimenta niste gusturi unice, chiar si pentru finii cunoscatori in ceea ce inseamna peste si fructe de mare!, explica Mihai Cristian Darmanescu, fondatorul Alfredo Seafood. Regiunea Izmir este situata pe malul MariiEgee, in sud-vestul Turciei, si are ca centru economic orasul cu acelasi nume. Ajunsi aici veti putea vizita numeroase obiective turistice si va veti bucura de restaurantele cu specific de peste si fructe de mare, dintre care Kordon Yengec este unul dintre cele mai apreciate. Pentru amatorii de dorada, un restaurant care nu trebuie ratat este si Nazik Ana din Bodrum. Bulgaria este, pentru multi romani, una dintre cele mai la indemana optiuni atat pentru sejururile mai lungi, cat si, in special, pentru escapadele de sfarsit de saptamana. Ferma de midii Dalboka, care are si restaurant, ofera o panorama deosebita catre golful Kaliakra, iar specialitatile pe baza de scoici au ridicat-o, pe buna dreptate, la rang de atractie turistica. Restaurantul Ceaika, din Byala, statiunesituata la circa 50 de kilometri de Varna, este la randul sau o alegere perfecta si locul ideal daca vreti sa gustati cel mai bun rechin din MareaNeagra. Bistro Aquamarin din Nessebar are in meniu rapane cu sos rosu care, odata incercate, va vor face cu siguranta sa reveniti! Italienii sunt pe unul dintre locurile fruntase in ceea c epriveste cantitatea de peste consumata annual pe cap de locuitor, cu25,4kg/capita. Bucataria mediteraneeana este vestita pentru rafinamentul sau, iar locuitorii acestor zone sunt printre cei mai longevivi europeni, conform studiilor. Osteria Antica Marinae unul dintre cele mai apreciate restaurante din Catania, cel de-al doilea oras ca marime din Sicilia. Daca veti manca aici, veti vedea si de ce: stridiile proaspete, tonul sau pestele spada va vor lasa amintiri de neuitat! Alfredo Seafood are sugestii si pentru cei care ajung in nordul Italiei si vor sa stie unde se pot relaxa dupa o zi in care au vizitat cele mai importante atractii din Milano ori au admirat apusul de pe unul dintre podurile care impanzesc Venetia! In orasul de pe campiile Lombardiei, popositi la restaurantul Il Delfinosaula Da Vic - Ristorante Guerrinisau, daca vizitati intreaga zona, treceti pe lista si LArabaFenice, situat la circa 115 kilometri la sud de oras, si San Prospero din Modena.In Venetia, notati-va ca destinatii unde puteti manca biban de mare, cele mai diverse sortimente de fructe de mare si specialitati din peste proaspat: Riviera siOsteriaalleTestiere Pestele proaspat este una dintre principalele surse de nutrienti, iar gustul excelent vine ca bonus. Alfredo Seafood militeaza pentru cresterea consumului de peste si fructe de mare si cred ca vacanta de vara este una dintre cele mai bune perioade in care ne putem largi orizonturile culinare! In zona Marii Mediterane, pe malurile Marii Egee, ale Adriaticii si ale Marii Negre, pestele si fructele de mare fac parte integranta din dieta si din modul de viata al localnicilor, care sunt literalmente indragostiti de aceste preparate. Cred ca o incursiune mai complexa in bucataria acestor popoare le va schimba viziunea chiar si celor mai reticenti romani!, adeclarat Mihai Cristian Darmanescu. ### Alfredo Seafood este una dintre cele mai importante marci din Romania, sub a carei denumire sunt importate ?si distribuiteproduse din peordm;te ?si fructe de mare. Brandul a fost creat de Mihai Cristian Darmanescu ?si lansat in anul 2013.Datorita experientei ?si relatiilor internationale cu marii producatori de peordm;te din lume, dar ?si a celor trei linii de procesare si ambalare automatizate ?si de inalta productivitate din cele doua fabrici din Constanta ?si Bucureordm;ti, produsele cu marca Alfredo Seafood sunt distribuite atat in cele mai importate lanturi de hypermarketuri ?si supermaketuri din tara, precum Kaufland, Carrefour, Mega Image, Metro, Billa, Cora, Profi etc., cat ?si in peste 3000 de magazine de comert traditional.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2