TehnologiiȘtiri

239

Ambalajele Zero Waste permit producătorilor din panificație noi oportunități

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După cum anunță Bekeryandsnackes, companiaTerraCycle a creat o gamă de cutii Zero Waste, concepute pentru a le permite producătorilor să recicleze articolele cândva „nereciclabile” utilizate în mediile care intra în contact cu alimentele, oferindu-le o „a doua” viață și salvând mii de bucăți de plastic de la depozitul de gunoi.

Având în vedere tot mai mare atenția asupra crizei deșeurilor, cutiile oferă un răspuns producătorilor de alimente pentru a continua să utilizeze în liniște echipamente care de obicei nu sunt colectate de consilii și companiile de gestionare a deșeurilor pentru reciclare.

Articole precum plasele de păr, dopurile pentru urechi, mănușile de unică folosință și echipamentele de siguranță sunt considerate „greu de reciclat” din cauza amestecului de materiale pe care le conțin, care face separarea și prelucrarea prea complexe și costisitoare.

TerraCycle, totuși, reciclează aceste articole și oferă cutiile sale Zero Waste producătorilor conștienți de mediu pentru a le umple cu deșeurile relevante.

Odată pline, etichetele de expediere preplătite permit ca cutia să fie returnată la unitatea de recuperare a materialelor TerraCycle, unde conținutul său este sortat în categorii în funcție de compoziția materialului.

Acestea sunt stocate și agregate până când au fost atinse volumele necesare pentru procesare și apoi trimise către parteneri de procesare terți care reciclează materialele în forme utilizabile.

Cutiile Zero Waste sunt ușor de configurat și utilizat, făcându-le opțiunea perfectă pentru producători, precum și pentru gospodării, școli, întreprinderi și evenimente care doresc să-și compenseze impactul și să-și reducă amprenta asupra mediului.

În gamă există patru cutii, fiecare concepută pentru deșeuri specifice, și anume Cutia Zero Waste Equipment și Protective Equipment; Cutia Zero Waste pentru mănuși de unică folosință; Cutia Zero Waste pentru mănuși și măști de unică folosință; și plasele pentru barbă și plasele de păr Zero Waste Box.

Costul cutiei acoperă cutia propriu-zisă, transportul, depozitarea la Unitatea de Valorificare a Materialelor și costurile de procesare, precum și costurile de transport și sortare a deșeurilor.

TerraCycle a fost fondată în 2001 și a devenit liderul mondial în colectarea și reutilizarea deșeurilor nereciclabile post-consum.

Compania lucrează cu sute de mărci majore din 21 de țări de pe glob pentru a colecta ambalaje și produse uzate care altfel ar fi destinate gropilor de gunoi.

Deșeurile sunt colectate prin programele naționale de reciclare TerraCycle, care sunt strângeri de fonduri gratuite care plătesc școlile, organizațiile caritabile și organizațiile non-profit pentru fiecare deșeu pe care o colectează și o returnează. Aceste deșeuri sunt apoi reutilizate în noi materiale și produse ecologice disponibile în comerțul cu amănuntul.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2