Comunicat Lantul de brutarii PAUL redefineste arta bucatariei frantuzesti si se transforma din brutarie in bistro: PAULBistro. Astfel, la PAUL Universitate, din Bucuresti, clientii se pot bucura de o noua experienta agrave; lafranccedil;aise, cu produse potrivite pentru orice moment al zilei. Totodata, pentru prima data intr-o locatie a lantului, clientii vor fi intampinati aici de o echipa de ospatari. Pe langaproduseleclasicecu care ne-a obisnuit- precum Tartelette Framboises, Eacute;clairs Chocolat sau sandwich-urile Dieppois si Tomates Mozzarella - in Bistro au aparutpreparatenoi, cum ar fi pulpa de rata - Confit de canard, file-ul de cod - Cabillaud Royal de Meacute;diterraneacute;e, sauobrajori de vita - Piegrave;ces de Boelig;uf, carealaturi de un pahar de vin frantuzescsunacel mai bine. PAUL Bistro este un concept inedit, prin care ne-am propus sa le oferim celor care ne trec pragul o experienta autentic frantuzeasca, intr-o atmosfera relaxata si eleganta. Transformarea brutariei de la Universitate a venit ca un pas firesc in dezvoltarea noastra, pentru ca ne dorim sa aducem in Romania acel joie de vivre pentru care sunt renumiti francezii, a spus Ovidiu Albu, Director General, Paul Romania. Multumita conceptului deBistro, clientii vor avea parte de o experienta complet noua, intr-o atmosfera boema, marca PAUL. Cu o traditie de peste 125 de ani, Paul defineste arta brutariei frantuzesti, fiind renumit pentru rafinamentul si calitatea produselor sale servite zilnic in cele peste 500 de brutarii deschise in intreaga lume.