TehnologiiȘtiri

271

Burgeri vegani produși de industria etanolului

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Dependența puternică a Europei de hrana animalelor, în special de soia modificată genetic din America Latină, este o problemă majoră.

EURACTIV a participat la evenimentul de Ziua Fermierilor din Dunafö ldvár din Ungaria, unde fermierii și producătorii locali au subliniat necesitatea ca Europa să se concentreze pe producerea propriei hrane pentru animale.

Fermierii locali își vând produsele agricole industriei, folosindu-le pentru a produce biocombustibil și hrană pentru animale.

Pannonia Bio, cea mai mare biorafinărie de etanol din Europa, situată în Ungaria, este considerată crucială pentru creșterea comunității locale.

Mark Turley, fondatorul companiei, a declarat pentru EURACTIV că industria este în curs de transformare, având în vedere producția de hrană pentru oameni, pe lângă producția de biocombustibili și hrana animalelor.

„Credem că în 2-3 ani vom fi cunoscuți ca o companie de alimente și ingrediente”, a spus el, care a anuțat că în curând compania sa va produce burgeri vegani cu ajutorul procesării etanolului. Turkley nu a oferit amănunte.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2