91
Elvetianul Jakob Hausmann este primul maestru bucatar care va gati sambata, de la ora 19,00, in singurul restaurant de gheata aflat in Hotelul de Gheata de la Balea Lac, la peste 2.000 de metri altitudine, in Muntii Fagaras, au anuntat recent,intr-un comunicat de presa, organizatorii evenimentului. Jakob Hausmann va oferi gurmanzilor un adevarat spectacol culinar. Meniul va fi compus din Supa de orz in stil elvetian, Somon graved marinat, cu Cous-Cous si aromatizat cu fructe citrice, Muschi de porc cu sos de fondue, cu legume blanchate si cartofi noi, Branza elvetiana cu rosii cherry dulci si Panna Cotta cu fructe de padure flambate. Un astfel de meniu costa 198 de lei. quot;Chef Jakob Hausmann este cunoscut ca maestrul sef al restaurantului Mica Elvetie din Centrul Istoric al Capitalei, fiind una dintre vedetele preferate ale presei culinare din tara si din strainatatequot;, se arata intr-un comunicat transmis AGERPRES. Printre clientii care au apreciat preparatele lui chef Jakob Hausmann se numara vedete precum Jean-Claude Van Damme, Wesley Snipes, Pink, Steven Seagal.