TehnologiiRepere

211

Cursuri de formare profesională pentru Punctele gastronomice locale (PGL)

autor

MeetMilk.ro

distribuie

În urma solicitărilor venite din teritoriu, Agenția Națională a Zonei Montane a organizat primul curs de formare profesională destinat persoanelor care deservesc Punctele Gastronomice Locale (PGL).

 Acesta s-a desfășurat cu prezență fizică, în localitatea Coșna, din județul Suceava, pentru o grupă de 24 cursanți. Sesiunea de instruire a avut o durată de 24 ore și s-a finalizat cu eliberarea unui atestat de participare.

Ulterior, Agenția Națională a Zonei Montane a susținut la Ciocănesti, în județul Suceava și la Sibiu, cursul de formare profesională dedicat persoanelor care doresc să înregistreze un Punct Gastronomic Local.

Participanții la cursul desfășurat la Sibiu, în sistem online, au fost studenți, masteranzi și cadre didactice universitare de la Universitatea Lucian Blaga din Sibiu, Facultatea de Științe Agricole, Industrie Alimentară și Protecția Mediului.

Pentru toate tipurile de cursuri desfășurate de ANZM, cererea tip și fișa beneficiarului pot fi descărcate de pe siteul instituției, la următoarea adresă: http://azm.gov.ro/informatii-de-interes-public/formulare-tip-inscrierecursuri-de-formare-profesionala/ .

Înscrieri și informații suplimentare se pot obține la sediul agenției din str. Runc, nr. 23, Vatra Dornei, județul Suceava sau la telefon: 0230/375036. Persoana de contact: consilier superior, Ovidiu BACIU, e-mail: [email protected].

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2