TehnologiiRepere

249

Cursuri gratuite pentru pizzarii în devenire

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Compania Șapte Spice, lider pe piața morăritului din România, anunță lansarea unei serii de cursuri interactive gratuite dedicate pizzarilor care vor să-și însușească secretele unei pizza italiene perfecte cu făina Castelana™.

Cursurile sunt organizate sub îndrumarea lui Cătălin Secuian, maestro cu vastă experiență în România și străinătate, fondatorul Pizza Fest European Championship. Atelierele sunt gândite astfel încât nivelul de dificultate și de detaliu va fi adaptat fiecărei grupe și mai ales solicitărilor participantilor.

Programul evenimentului cuprinde caracteristicile principalelor tipuri de pizza, rolul fiecărui ingredient în aluat, timpii de dospire, demonstrații practice despre malaxare, palinare, condimentare, coacere, calculul ingredientelor, procesele tehnologice și povestea din spatele făinii Castelana, precum și tehnologiile utilizate. Înscrierile se fac telefonic la 0751.126.566 sau printr-un email la [email protected]

ȘAPTE SPICE a încheiat anul 2021 cu o cifră de afaceri de 290 milioane de lei, iar pentru 2022 estimează o creștere până la 370 milioane lei.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2