Arnaud Dussaix, un executiv francez care a lucrat timp de aproape 15 ani in cadrul Carrefour Romania, ultima pozitie fiind cea de director de operashy;tiuni, a plecat din cadrul grupului din Hexagon anul trecut ?si a investit 100.000-150.000 de euro intr-o microshy;berarie in Bucureordm;ti. Berea Sikaru este deja prezenta in mai multe baruri ?si restaurante din Capitala ?si din marile oraordm;e de provincie, dar ?si intr-o parte din mashy;gazinele Carrefour ?si in mai multe magazine locale de cartier. Am lucrat pentru Carrefour in Romania timp de circa 15 ani. Cand eordm;ti expat nu poti sta atat de mult intr-un loc, cred ca eu am depa?sit un record. Cand mi-au spus ca a venit momentul sa plec ?si mi-au propus sa ma mut in Algeria am refuzat. Eu am vrut sa raman in Romania, spune executivul. In perioada septembrie 2011-iunie 2012 Dussaix ?si-a luat o pauza de zece luni de Romania ?si a plecat in Grecia in pozitia de task force team leader. Nu a rezistat insa ?si s-a intors in pozitia de director de operatiuni in Romania, pozitie pe care a ocupat-o timp de circa doi ani inainte de a pleca din Carrefour, noteazA .