TehnologiiȘtiri

215

Elopak a semnat un parteneriat comercial cu Nippon Paper Industries

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Firma de ambalaje din carton Elopak a anunțat semnarea unui parteneriat cu Nippon Paper Industries, care va duce la vânzarea cutiilor de carton Pure-Pak de la Elopak pe piața din Oceania. Nippon Paper va produce și vinde ambalajul Pure-Pak de la Elopak, în conformitate cu acordul.

Cel mai recent acord vine după o serie de parteneriate existente între cele două firme – în martie 2016, cele două companii au semnat un acord de licență pentru produse care i-a permis lui Nippon Paper să producă și să vândă anumite cutii de carton Pure-Pak în Japonia.

Mai târziu, când Elopak s-a listat la Bursa de Valori din Oslo în iunie 2021, Nippon Paper a încheiat un acord de bază pentru a achiziționa acțiuni echivalente cu 5,0% din capitalul social.

În plus, în ianuarie a acestui an, atât Elopak, cât și Nippon Paper au semnat un memorandum de înțelegere pentru a consolida parteneriatul și pentru a promova eforturile de colaborare în domeniul ambalajelor din hârtie lichidă.

Noul acord de licență va „valorifica capacitățile tehnologice și inovația ambelor companii” pentru a urmări noi oportunități de afaceri în regiunea Oceania, a spus Elopak într-un comunicat.

De asemenea, va promova în continuare tranziția de la plastic către soluții de ambalare mai durabile, cu emisii reduse de carbon, pentru băuturile lichide răcite.

„Suntem încântați să anunțăm această ultimă colaborare cu Nippon Paper, care este un pas important în promovarea strategiei noastre de creștere ca companie”, a declarat CEO-ul Elopak, Thomas Körmendi.

„Având în vedere istoricul nostru stabilit de lucru împreună, suntem foarte bine poziționați pentru a livra clienților din regiune.”

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2