TehnologiiȘtiri

202

Etichete RFID durabile, sigure la încălzirea alimentelor cu microunde

autor

MeetMilk.ro

distribuie

European Supermarket Magazine notează că firma Stora Enso a introdus etichete RFID ecologice, sigure cu microundele, pentru produse alimentare și băuturi, ca parte a noii sale colecții ECO RFID pentru produse alimentare și băuturi.

Compania susține că eticheta ECO Meal este prima etichetă de hârtie din lume care este sigură pentru microunde.

Tehnologia RFID este utilizată în industria alimentară pentru a automatiza procesele, pentru a oferi funcționalități de „urmărire și urmărire” în timp real și pentru a sprijini vânzarea cu amănuntul fără echipaj de generația următoare.

Date de inventar în timp real

Tehnologia oferă comercianților cu amănuntul acces la date de stocare în timp real, ceea ce ajută la optimizarea funcționării și la limitarea risipei de alimente.

Noua etichetă ECO Meal RFID pe hârtie de la Stora Enso este special concepută pentru etichetarea la nivel de articol și urmărirea meselor gata preparate.

Spre deosebire de etichetele RFID tradiționale, etichetele ECO Meal pot rămâne pe ambalajul alimentelor în timp ce folosesc un cuptor cu microunde și sunt reciclate în sistemele de reciclare a hârtiei.

Etichetele ECO RFID sunt echipate cu o caracteristică naturală anti-manipulare și sunt reciclabile în procesul de reciclare a hârtiei.

Gama

ECO RFID Food & Beverage Collection de Stora Enso oferă patru etichete RFID concepute pentru cele mai comune variante de ambalare din categorie.

Etichetele pot fi utilizate pe articole care sunt de obicei dificil de etichetat, cum ar fi pachetele cu straturi de folie de metal, cutii, capace pentru sticle și mese cu microunde.

Gama este o potrivire perfectă atât pentru gestionarea tradițională a lanțului de aprovizionare, cât și pentru punctele de vânzare cu amănuntul fără pilot. De asemenea, compania oferă clienților săi etichete personalizate bazate pe cerințe unice.

Caracteristica și Data expirării

Etichetele selectate din gamă au, de asemenea, o caracteristică unică a datei de expirare, ceea ce face posibilă codificarea informațiilor privind data de expirare direct la etichetele utilizate pe ambalajul alimentelor proaspete.

Atunci când este utilizat împreună cu Selfly Store de către Stora Enso, este posibil să urmăriți data expirării fiecărui articol în timp real și să primiți notificări pentru produsele care expiră în curând. Ajută comercianții cu amănuntul să acționeze în avans oferind reduceri de preț sau promoții speciale.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2