TehnologiiȘtiri

267

Gin și vodka în bag-in-box, noul pas spre reducerea amprentei de carbon

autor

MeetMilk.ro

distribuie

După cum anunță BeverageDaily, compania Mandatory Spirit Co., a lansat o cutie de 1,5 L pentru băuturi spirtoase: susținând o reducere a amprentei de carbon de opt ori mai puțin decât sticlele de sticlă.

Noua gamă de băuturi spirtoase Mandatory Spirit Co este fără zahăr, fără gluten și vegană, fiecare având propriul profil de aromă unic. The Mandatory Spirit Co Gin este un spirt aromat, cu note de ienupăr și mirt de lămâie la început, urmate de note dulci și suculente de portocale și coriandru.

Vodka Mandatory Spirit Co cu o notă de caramel ars. Prin utilizarea unei forme de cutie ușoară, spațiul mort este minimizat, maximizând și capacitatea de transport.

Ca comparație, un camion care transportă BIB are același volum ca 7 camioane care transportă sticle de sticlă, reducând astfel emisiile și costurile de transport pentru o băutură mai ecologică, spune marca. Cofondatorul Mandatory Spirit Co., Mark Collins, a declarat:

„Suntem atât de încântați să anunțăm lansarea noilor noastre băuturi spirtoase într-o cutie. Prin crearea acestor băuturi spirtoase, australianii pot să se distreze puțin și să devină creativi făcând cocktail-urile lor preferate în timp ce cumpără băuturi spirtoase într-un mod mult mai durabil.

De asemenea, sunt perfecte pentru a fi luate la picnicuri sau petreceri, fără a fi nevoiți să vă faceți griji că aveți o sticlă de sticlă.” Gama de băuturi spirtoase Mandatory Spirit Co. vine ambalată în cutii minimaliste, dar elegante, de 1,5 L, cu un turnător colorat, toate realizate din materiale 100% reciclabile.

Designul cutiei este o întorsătură modernă a ceea ce consumatorii cunosc în general sub denumirea de geanta goon, acum cu o notă de clasă și durabilitate.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2