Repere

156

HERZA Schokolade: Concentrati-va pe ciocolata vegana, inlocuitori de zahar si senzatii neconventionale de gust

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Comunicat HERZA Schokolade, unul dintre principalii furnizori europeni de produse de ciocolata functionale, prezinta incluziuni incitante pentru crearea de tendinte pentru produsele finite stand: 08.0C61 , la FIE din acest an, de la Frankfurt. Lumina reflectoarelor se refera la produsele de ciocolata vegana, incluziunile de ciocolata fara zahar bazate pe xilitol si bomboanele cu aroma neconventionala, care stimuleaza creativitatea in dezvoltarea produsului. Diferitele tipuri de bucati de ciocolata vegana din seria HERZA raspund cererii crescande de produse vegane. Acestea includ o optiune de ciocolata neagra si doua alternative vegane la ciocolata cu lapte. Un soi este formulat cu o pudra de orez in locul laptelui complet si contine, de asemenea, amarant. Cel de-al doilea varietate de culori mai deschise se bazeaza pe lapte praf de nuca de cocos, dand ciocolata un gust discret de nuca de cocos. Piesele de ciocolata vegana sunt ideale pentru a fi utilizate in muesli, inghetata si alternative de iaurt fara lapte cu cesti de top. Partile interesate isi pot alege forma individuala pentru a se potrivi cerintelor lor specifice. Producatorii de alimente pot raspunde cerintei din ce in ce mai importante de reducere a continutului de zahar din alimente prin utilizarea noilor bucati de ciocolata HERZA cu xilitol. Substituentul natural de zahar are aproape aceeasi putere de indulcire ca si zaharul de uz casnic, dar ofera aproximativ 40% mai putine calorii. Xilitolul permite ca nivelul zaharului din sange sa creasca incet si promoveaza sanatatea dentara conform ultimelor studii. Avand in vedere efectul usor de racire, functioneaza foarte bine cu menta - de exemplu in inghetata. In plus, bucatile de ciocolata, care sunt disponibile ca ciocolata neagra si ciocolata de lapte, sunt stabile pe baza de bake si, prin urmare, sunt potrivite pentru biscuiti si alte produse de panificatie. Bazandu-se pe ideea de imperechere a alimentelor, HERZA a dezvoltat, de asemenea, diferite concepte cu senzatii de gust foarte diferite si totusi delicioase. Muesli de ciocolata, de exemplu, pot fi actualizati cu bucati de ciocolata neagra care contin amestec si merisor. Componentele usor amare ale amestecului si aromele fructoase si acide ale merisorului sunt o potrivire excelenta pentru componentele individuale de aroma ale ciocolatei si pregatesc calea pentru o experienta noua si surprinzator de delicioasa de aroma. Acest lucru este valabil si pentru ciocolata cu miere de cimbru care transforma marfurile de cofetarie sau inghetata intr-un tratament special. Acest soi poate fi, de asemenea, comercializat separat - ca pulbere de ciocolata sau ciocolata. In combinatie cu laptele cald, rezulta o bautura calda, reconfortanta, pentru perioada rece a anului. Spectacolii vizitatori pot descoperi mai multe despre aceste optiuni si despre gama completa a HERZA Chocnology la Food Ingredients Europe din Frankfurt, intre 28 si 30 noiembrie. Despre HERZA: HERZA Schokolade GmbH Co. KG, cu sediul in Norderstedt, langa Hamburg, este unul dintre cei mai importanti producatori mondiali de ciocolata de calitate functionala pentru industria prelucratoare. Cand vine vorba de bucati mici de ciocolata pentru muesli, compania cu traditie este chiar liderul pietei europene. In plus, HERZA, ca producator de contract, si-a facut un nume pentru dezvoltarea si producerea de bare functionale. Fiind o filiala a grupului Stern-Wywiol Grup independent, compus din 11 societati surioase, HERZA profita de diferite sinergii. Compania are acces la know-how-ul vast al unui numar de 70 de specialisti in cercetare si dezvoltare de la Centrul Tehnologic Stern din Ahrensburg, impreuna cu tehnologia sa cuprinzatoare de aplicatii. Alte avantaje variaza de la facilitatile de productie utilizate in comun la sistemul logistic propriu al Grupului. Prin urmare, clientii beneficiaza de un grad ridicat de inovatie si flexibilitate.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2