TehnologiiRepere

148

În 2021 BIOFACH se va desfășura într-un format strict digital

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cel mai important târg mondial pentru alimente organice și Târgul internațional pentru îngrijirea personală naturală și organică vor avea loc ca eSpecial BIOFACH / VIVANESS, informeaza NurenbergMesse, intr-un comunicat transmis redactiei noastre.

În luarea acestei decizii, organizatorul NürnbergMesse răspunde la circumstanțele modificate ale pandemiei în evoluție dinamică și la efectele acesteia asupra comunității globale de alimente organice și a produselor cosmetice naturale și organice.

În același timp, această mișcare va permite o planificare sigură pentru întregul sector conectat la nivel global. Datele pentru BIOFACH / VIVANESS 2021 eSpecial sunt 17-19 februarie.

Petra Wolf, membru al consiliului de administrație de la NürnbergMesse, a spus acest lucru: „Numeroasele conversații și dialogul aprofundat pe care le-am purtat în ultimele săptămâni și luni ne-au arătat un lucru clar.

În sectorul alimentelor organice și al produselor cosmetice naturale și organice, dorința de interacțiune, rețea și transfer de cunoștințe cu experți și de a descoperi tendințe și inovații, rămâne imensă și neîntreruptă, mai ales în aceste vremuri excepționale.

Chiar și în această eră a coronavirusului, întregul sector este absolut hotărât să se reunească pentru a discuta ultimele probleme, chiar dacă numai în sfera digitală.

Cu toate acestea, în lumina pandemiei și pe baza dialogului nostru continuu cu comunitatea și a unui sondaj cuprinzător între expozanți și vizitatori, avem încredere că decizia noastră de a găzdui un eveniment digital va permite acum tuturor actorilor din sector să planifice în timp util în timp util. .

Regret că târgul fizic nu poate avea loc și subliniez că această decizie a fost una extrem de dificilă pentru noi toți. Cu toate acestea, înainte de a ne reîntâlni cu toții la Nurnberg în 2022, BIOFACH / VIVANESS eSpecial va oferi o platformă ideală pentru dialogul profesional în 2021. ”

Prezentări ale expozanților - networking - congres

BIOFACH / VIVANESS 2021 eSpecial oferă o gamă cuprinzătoare de opțiuni inovatoare, cum ar fi prezentări corporative și de produse, formate de discuții și dialoguri, cum ar fi mesele rotunde și alte formate pentru rețea cu experți din industrie.

Funcțiile de potrivire sofisticate care ajută părțile interesate să găsească expozanții potriviți și invers sunt o altă parte integrantă a formatului eSpecial. BIOFACH și VIVANESS 2021 oferă, de asemenea, comunității de produse alimentare organice și cosmetice naturale și organice acces extins la transferul de cunoștințe la Congresul BIOFACH și VIVANESS, care are o acoperire globală.

Tema principală a congresului în 2021 va fi: Transformarea transformării. Mai puternica. Împreună.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2