TehnologiiȘtiri

179

Interpack 2021 se amână pentru 4-10 mai 2023

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Următorul interpack va avea loc în perioada 04-10 mai 2023 la centrul de târguri din Düsseldorf. Messe Düsseldorf a stabilit această dată în acord cu partenerii și comitetele sale, informeaza Messe Dusseldorf intr-un comunicat transmis redactiei infoALIMENT Magazin.

Companiile interesate din sectorul ambalajelor și industria de prelucrare asociată se vor putea înregistra online la www.interpack.com de la sfârșitul lunii martie / începutul lunii aprilie, cu condiția ca toate să fie planificate.

Expozanții care au fost aprobați pentru interpack 2021, care a fost anulat din cauza pandemiei, au reușit deja să își rezerve pozițiile de stand pentru 2023 și vor putea acum să își rezerve din nou atunci când se vor înregistra.

componentele vor avea loc în paralel cu interpack. Este orientat către sectorul furnizor pentru industria de ambalare și prelucrare. Vă puteți înregistra pentru componente în aceeași perioadă ca interpack accesând www.packaging-components.com.

www.interpack.com și www.packaging-components.com vor furniza în mod regulat informații despre tendințele și inovațiile din industrie până la următoarea ediție a ambelor târguri. Prezența online a viitorului interpack și a componentelor 2023 este, de asemenea, construită și extinsă.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2