TehnologiiȘtiri

144

Kellogg a adoptat un nou format de ambalare cu hârtie reciclabilă 100 %

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Brandul Snack Pringles a dezvăluit un nou tub de hârtie reciclabilă, despre care compania deținută de Kellogg spune că face parte din angajamentul său pentru a se asigura că toate ambalajele sale sunt 100% reutilizabile, reciclabile sau compostabile până la sfârșitul anului 2025, notează European Supermarket Magazine.

Noul format de ambalare este în prezent testat la anumite magazine Tesco din Anglia de Est, în Marea Britanie, înainte de o lansare mai largă planificată.

"Suntem dornici să ne jucăm rolul și să ne reducem impactul asupra planetei. Fanii Pringles se așteaptă și la noi", a comentat Miranda Prins, vicepreședinte Pringles.

„Așadar, am muncit din greu pentru a veni cu această nouă cutie care poate fi reciclată pe scară largă și ne păstrează chipsurile proaspete și gustoase și le protejează de rupere - ceea ce ajută la reducerea risipei de alimente.”

Prins a spus că procesul Tesco va furniza date valoroase și feedback-ul consumatorilor, care vor determina planurile viitoare ale companiei pentru formatul de ambalare.

"În acest stadiu este prea devreme pentru a spune dacă vom lansa acest nou tub de hârtie, cu toate acestea, informațiile pe care le colectăm ne vor ajuta să înțelegem dacă le place oamenilor și dacă funcționează pe raftul supermarketului și acasă", a spus ea. . „Acest proces ne va ajuta să creăm cutia Pringles pentru viitor.”

Ambalajul actual Pringles este alcătuit din folie, hârtie, metal și plastic, ceea ce înseamnă că este dificil de reciclat. Noile cutii de hârtie vor fi testate cu un capac de hârtie și un capac de plastic, ambele putând fi reciclate.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2