Știri

238

Noi alternative vegane la iaurturi

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Lanțul de supermarketuri Continente a lansat o nouă gamă de produse, Vegegurtes, o nouă alternativă vegană la iaurturi care face parte din oferta retailerului „Powered by Plants”.

Noua gamă, 100% pe bază de legume, este îmbogățită cu vitamine B12, D și calciu, toate variantele fiind produse în Portugalia.

Acum la vânzare la punctele de vânzare Continente din Portugalia, noile Vegegurts sunt în mod natural fără lactoză, fără gluten, potrivite pentru consumatorii vegani și sunt garantate de Uniunea Vegetariană Europeană, organizația-umbrelă a asociațiilor și societăților vegane și vegetariene din întreaga Europă.

Atât selecțiile pe bază de nucă de cocos, cât și cele pe bază de migdale fac parte din noua gamă de marcă privată.

Legumele pe bază de nucă de cocos sunt disponibile în trei arome – Natural, Capsuni și Fructul Pasiunii Mango – și sunt ambalate în 2 formate de 120g, la prețul de 1,39 EUR.

Soiul pe bază de migdale vine, de asemenea, în trei arome – Natural, Fructe roșii și Piersic Passionfruit – și din nou sunt ambalate într-un format de 2 x 120g, care are un preț de 1,49 EUR.

Potrivite pentru vegani, persoane cu intoleranță la gluten și lactoză, aceste iaurturi pe bază de legume sunt și o alternativă pentru cei care doresc să reducă consumul de produse de origine animală, a spus retailerul.

Preocupările crescute cu privire la sănătate și alimentația sănătoasă, precum și o mai mare conștientizare a mediului și atenție pentru bunăstarea animalelor, au condus la creșterea cererii în rândul consumatorilor portughezi pentru produse inovatoare și perturbatoare care vizează dietele vegane, vegetariene și flexitare.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2