Repere

186

Painea si tortul anului 2015 vor fi premiate la GAstroPan

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Cea mai mare competitie dedicata promovarii inovatiilor, dar si a talentelor din industria de panificatie, cofetarie si HoReCa se va desfasura in perioada 19-21 martie 2015 la Centrul Expo President din Targu Mures, in cadrul expozitiei GastroPan. Cele 8 categorii de concurs grupate in 3 sectiuni, la care vor fi premiate, printre altele, Painea si Tortul Anului 2015, vor aduce in prim plan creativitatea concurentilor, evidentiind ultimele tendinte in materie de gust, aspect, consistenta, decorare si servire. Pe langa faptul ca sprijina evolutia profesionala din domeniu, concursurile GastroPan au capacitatea de a impune anual produse inovatoare pe piata, impulsionand competitivitatea din sector si promovand afacerile din domeniul panificatiei, cofetariei si alimentatiei publice. Performanta concurentilor va fi recompensata de organizatori cu zeci de cupe, diplome si medalii, in timp ce companiile pe care le reprezinta vor beneficia de mediatizare gratuita atat in presa de specialitate, cat si prin canalele mass media prezente la eveniment. GASTROPAN este cel mai mare eveniment autohton dedicat pietei de panificatie, cofetarie si HoReCa, expunand pe o platforma unica solutii si tehnologii pentru industria de profil, deserturi si produse alimentare inovatoare, sculpturi culinare impresionante si piese artistice din zahar, aluat, fructe si legume. La concursurile organizate in cadrul expozitiei se intrec cei mai talentati brutari, cofetari si bucatari, pentru premii precum Painea si Tortul Anului 2015.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2