159
Andrei Iusut, proprietarul restaurantelor Divan a declarat urmatoarele: Vrem sa continuam sa ne extindem cu o unitate pe an, aordm;a cum am facut-o in ultimii trei ani. Nu am decis inca ce directie de dezvoltare vom avea anul viitor, am putea sa ne orientam catre o diversificare a portofoliului sau catre expansiunea formatului Express. Ne uitam atat la Bucureordm;ti, cat ?si la oraordm;ele mari ale tarii. Andrei Iusut 33 de ani a pasit prima data in business inca din timpul facultatii cand facea intermediere in comert dintr-o garsoniera bucureordm;teana. Ulterior a facut primii pa?si in turism, iar in 2009 a deschis in centrul istoric al capitalei primul restaurant Divan alaturi de sotia sa. Astazi, antreprenorul i?si concentreaza atentia pe businessul din HoReCa ?si a ajuns la trei restaurante - doua cu specific turcesc, sub brandul Divan, ?si unul cu specific grecesc, Meze Taverna - ?si o shaormerie - Divan Express - de la care aordm;teapta incasari totale de peste 2 milioane de euro in acest an. Cel mai nou pariu este shaormeria Divan Express deschisa in Piata Romana in urma unei investitii de peste 200.000 de euro.