Cele mai noi ingredientepentru conservarea carnii apartinand companiei Corbion Purac vor fi prezentate vizitatorilor Expozitiei Internationale pentru Producerea si Procesarea Alimentelor IPPE din Atlanta ce are loc saptamana aceasta 28-30 ianuarie in Atlanta, informeaza Global Meat News. Compania, care este un lider mondial in realizarea de tehnologii pentru industria carnii lanseaza Verdad N16, un produs despre care compania spune ca este conform cu trendul pentru produse cu eticheta curata. Noul produs este realizat cu minimum de resurse si poate fi folosit pentru produse pe ale caror etichete sunt mentionate facut din ingrediente natural sau fara conservanti artificiali. Creat pentru a fi folosit in sectoarele ready-meal, Verdad N16 este un ferment natural realizat dintr-un mix de zahar de porumb si otet, despre care compania sustine ca poate controla cresterea listeriei in carnea cruda pana la 120 de zile. Baza sa de potasiu inseamna, deasemenea ca produsul este ideal pentru a fi folosit in produse cu un continut mic de sare, a adaugat Corbion Purac.