TehnologiiȘtiri

141

Smurfit Kappa va investi 40 de milioane de euro în extinderea producției

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Smurfit Kappa a anunțat că va investi aproximativ 40 de milioane de euro într-un proiect de transformare conform principiilor de reducere a emisiilor de carbon și extindere a unor capacități de producție.

Compania va folosi banii pentru a extinde capacitatea de producție din Scoția, devenind cea mai mare fabrică de ambalaje metalice din Marea Britanie și satisfăcând cererea tot mai mare de ambalaje durabile. Adăugarea de echipamente de ultimă generație în uzină va reduce emisiile de CO2 (pe tonă) cu 15%.

Comentând anunțul, Eddie Fellows, CEO al Smurfit Kappa din Marea Britanie și Irlanda, a declarat: „Această investiție în nordul Țării Galilor ne va spori capacitatea, flexibilitatea și viteza de răspuns pentru a oferi soluții de ambalare inegalabile și inovatoare clienților din Marea Britanie și Irlanda.

„Suntem hotărâți să satisfacem nevoile viitoare ale clienților noștri într-un mod durabil. Este vital ca investiția noastră să aibă beneficii pentru comunitatea locală și pentru mediu. ”

Ca parte a proiectului, gigantul ambalajelor va construi un traseu natural de trei acri, care cuprinde un pârâu local și o cale nouă, care poate fi utilizată atât de personalul amplasamentului, cât și de comunitatea locală.

De asemenea, va planta 10.000 de copaci, arbuști și tufișuri în parteneriat cu patrimoniul local și proiectul de conservare, Park in the Past.

Excesul de sol eliminat ca parte a extinderii fabricii va fi utilizat de proiectul de patrimoniu din apropiere. Fabrica, care are 194 de angajați, funcționează din 1994 și este un angajator regional important.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2