145
Miercuri, 11 martie 2014, la Symphony Romanian Fusion, a avut loc lansarea primelor retete romanesti hipocalorice, reinterpretand retete romanesti traditionale. Lansarea s-a desfaordm;urat intr-o atmosfera relaxata, la eveniment participand jurnaliordm;tii si blogerii interesati de domeniile: arta culinara, HORECA, lifestyle ?si timp liber. In cadrul evenimentului, participantii au avut posibilitatea sa testeze meniuri speciale, cu o valoare calorica mica, in timp ce le-au fost prezentate continutul ?si modul de preparare a fiecarui produs. Degustarea de vinuri din cadrul evenimentului a cuprins prezentarea mai multor sortimente de vinuri de la doua crame romanesti. Pe durata evenimentului a avut loc un spectacol de vioara electrica, sustinut de Cristina Kiseleff, artista realizand prin muzica sa conexiuni intre genuri precum hip hop, electro, pop, folclor. Am incercat sa pastram savoarea bucatariei traditionale, sentimentul de bucurie pe care familia de romani il traieste de fiecare data cand se strange in jurul mesei, cat si ospitalitatea proverbiala a romanilor. De aceea, am gandit un meniu care sa acopere o gama cat mai larga de gusturi si placeri culinare, fiind intotdeauna preocupati atat de calitatea, cat si de scopul ultim al mancarii, acela de a ne pastra sanatatea si fericirea la cote cat mai ridicate. Ne dorim sa fim un restaurant de casa si de familie pentru ca acest restaurant face parte dintr-un concept dedicat in totalitate familieiquot;, a declarat Cosmin Alexandru Gheorghiu, actionar Symphony Romanian Fusion. Despre retete Retetele restaurantului cuprind atat ciorbe si sarmale facute dupa reteta bunicii, paste de influenta vegana sau italiana , macaruri pe baza de carne, cat si preparate gatite cu grija pentru copii. O parte din retetele restaurantului cuprind produse sarace in carbohidrati, preparate pentru persoanele interesate de mancaruri hipocalorice gustoase.