Repere

172

Targul Romhotel va avea loc intre 12 si 15 noiembrie, la Romexpo

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Intre 12 ?si 15 noiembrie, in Centrul Expozitional Romexpo, are loc cel mai important eveniment din industria ospitalitatii, Expozitia Internationala de echipamente, mobilier ?si dotari pentru hoteluri ?si restaurante - ROMHOTEL. Peste 70 de companii din cinci tari vor prezenta, pe parcursul a patru zile, o serie de produse ?si servicii specifice pietei de HORECA, precum ?si noutatile aparute intr-un domeniu aflat in continua schimbare ?si dezvoltare. ROMHOTEL www.romhotel.ro ocupa la aceasta editie peste 2210 de mp ?si este organizat in Pavilioanele C4 ?si C5 ale Centrului Expozitional Romexpo. Tarile reprezentate la expozitie sunt: Bulgaria, Moldova, Romania, Slovacia ?si Ungaria. La cea de-a 23-a editie a ROMHOTEL vor fi prezente firme care ofera atat solutii dedicate amenajarii ?si dotarii hotelurilor, restaurantelor, cafenelelor ?si barurilor, cum ar fi: mobilier, decoratiuni ?si accesorii pentru structurile de primire, unitatile de alimentatie publica, catering, fast-food, cat ?si echipamente nou aparute, care se pot folosi in cadrul acestora: produse de asigurare a igienei ?si curateniei, electronice mari ?si mici, produse de intretinere ale retelelor electrice ?si de incalzire a acestor incinte, solutii de iluminat, etc. Evenimentul da ocazia companiilor romaneordm;ti de a-?si promova solutiile dedicate jucatorilor de pe piata de HORECA, prin stabilirea unor relatii comerciale cu producatori ?si distribuitori nationali ?si internationali. ROMHOTEL ofera producatorilor ?si distribuitorilor de mobilier, uniforme, dotari ?si echipamente destinate hotelurilor ?si altor unitati din domeniu posibilitatea de a interactiona cu clientii finali care pot fi din specialiordm;ti din HORECA sau de pe oiata de retail. Concomitent cu acest eveniment, in Centrul Expozitional ROMEXPO Pavilioanele C1-C3 , se desfaordm;oara Targul de Turism al Romaniei - editia de toamna www.targuldeturism.ro . Programul de vizitare al expozitiei ROMHOTEL: 12-14 noiembrie 2015, orele: 10.00-18.00 15 Noiembrie 2015, orele: 10.00-16.00 Loc de desfaordm;urare: Pavilioanele C4 ?si C5 Acces: Bilet intrare adulti ?si studenti: 10 lei/zi Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati ?si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuita. Biletele pot fi achizitionate ?si online, accesandplatforma de vanzare bilete. Program manifestari conexe ROMHOTEL - Pavilionul C4-C5 Joi, 12 Noiembrie 2015 Stand Sarbatoarea Gustului 10:00-18:00 - Degustari inghetata Corso si La Strada, retete cu produse Edenia 12:00-13:00 - Ateliere de paine ?si viennoiserie produse de brutarie cu specific de patiserie, specialitati de patiserie de origine vieneza, cum sunt: pain au chocolat, croissant-ele, etc.; Ateliere sunt coordonate de Chef Sebastian Soltan - La Loraine, Macromex 13:00-14:00 - Gatit sub vid cu Gilda Serban - Multivacum 14:00-16:00 - Trenduri culinare cu Chef Robert Voicu si Chef Laszlo Szabolcs - Unilever Food Solutions 17:00-18:00 - Cocktail Gusturi si Destinatii Preparate din Italia, Franta, Romania, Grecia, Belgia si Liban Stand SCAE ROMANIA - ASOCIATIA DE CAFEA DE SPECIALITATE 10:00-17:00 Calificari pentru proba de Latte Art Stand Universitatea de Urbanism si Arhitectura Ion Mincu 10:00-18:00 Expozitie de proiecte: Lucrari expuse pe panouri publicitare, ale absolventilor arhitecti din Diaspora - ALUMNI - UAUIM Lucrari studenteordm;ti cu hoteluri prezentate pe panouri de tip publicitar. Stand OrganizatiaSomelierilordinRomania- OSR 2011 12:00-13:00 ordf;coala vinului - curs de degustare de vinuri 14:00-15:00 ordf;coala vinului - curs de degustare de vinuri 16:00-17:00 ordf;coala vinului - curs de degustare de vinuri Vineri, 13 Noiembrie 2015 Pavilion C6, Sala Iorga Sarbatoarea Gustului ?si Romexpo S.A. 11:00-15:00 Black Sea Food Summit Primul eveniment regional care reuneordm;te atat actorii locali, cat ?si pe cei internationali, din industria alimentatiei ?si de Food Service servicii de catering , pentru a dezbate teme ?si solutii ce au ca scop un viitor mai bun in ceea ce priveordm;te consumul produselor locale, fara a epuiza resursele ?si politicile de anti-risipa alimentara pentru protectia mediului inconjurator. Cu aceasta ocazie sunt invitati doi chefi de renume Jacques Henrio, specialist in prelucrarea ?si designul de prezentare al produselor ?si preparatelor din carne ?si Freacute;deacute;ric Jaunault, specialist in designul ?si sculptura in fructe ?si legume pe prezentare produselor din Franta care vor face demonstratii culinare, insotite de degustari, in timpul desfaordm;urarii prezentarilor ?si dezbaterilor ale caror Teme de interes sunt: Respectarea produsului: cum se optimizeaza excelenta ?si calitatea produselor traditionale? Ecosistem alimentar: care este echilibrul intre resurse ?si nevoile alimentare, evitand epuizarea regiunii? Management: ce tip de organizare viitoare poate fi adaptata pentru echipele din industria de Food Service catering ? Educatie: ce reforme ?si solutii trebuie implementate pentru o mai buna educatie pentru industria de Food Service, a alimentatiei si a sectorului HORECA. In cadrul acestui eveniment conex al ROMHOTEL vor avea loc discutii ?si demonstratii culinare care ilustreaza tendintele in gastronomia din Romania Pavilion H3 Sala de conferinte 1 Universitatea de Urbanism si Arhitectura Ion Mincu 10:00-14:00 Semnificatii si conexiuni in spatiul arhitectural Pavilion C4 Stand Sarbatoarea Gustului 15:30-17.00 Cocktail organizat in cadrul Black Sea Food Summit Stand SCAE ROMANIA - ASOCIATIA DE CAFEA DE SPECIALITATE 10:00-13:00 Semifinala Coffee in Good Spirits 12:00-18:00 Latte Art - Art Bar 13:00-14:30 Art Bar 15:00-18:00 Semifinala Coffee in Good Spirits Stand Universitatea de Urbanism ?si Arhitectura Ion Mincu 10:00-18:00 Expozitie de proiecte: Lucrari pe panouri mousse ale absolventilor arhitecti din Diaspora - ALUMNI - UAUIM Lucrari studenteordm;ti cu hoteluri prezentate pe panouri mousse Stand OrganizatiaSomelierilordinRomania- OSR 2011 12:00-13:00 ordf;coala vinului - curs de degustare de vinuri 14:00-15:00 ordf;coala vinului - curs de degustare de vinuri 16:00-17:00 ordf;coala vinului - curs de degustare de vinuri Sambata, 14 Noiembrie 2015 Stand Sarbatoarea Gustului 10:00-11:30 Master Class cu Chef Jacques Henrio, Specialist Traiteur si Charcutier specialist in prepararea ?si designul produselor ?si preparatelor din carne , campion la Meilleur Ouvrier de France 1986 13:00-14:30 Master Class cu Chef Frederic Jaunault, campion mondial in sculptura in fructe si legume, titlu obtinut la concursul Meilleur Ouvier de France Primeur 2011 16:00-17:30 Master Class cu Chef Jacques Henrio, Specialist Traiteur si Charcutier specialist in prepararea ?si designul produselor ?si preparatelor din carne Stand SCAE ROMANIA - ASOCIATIA DE CAFEA DE SPECIALITATE 10:00-13:00 Finala Competitiei Latte Art 15:00-17:00 Finala Coffee in Good Spirits Stand Universitatea de Urbanism si Arhitectura Ion Mincu 10:00-18:00 Expozitie de proiecte: Lucrari pe panouri mousse ale absolventilor arhitecti din Diaspora - ALUMNI - UAUIM Lucrari studenteordm;ti cu hoteluri prezentate pe panouri mousse. Stand OrganizatiaSomelierilordinRomania- OSR 2011 12:00-13:00 ordf;coala vinului - curs de degustare de vinuri 14:00-15:00 ordf;coala vinului - curs de degustare de vinuri 16:00-17:00 ordf;coala vinului - curs de degustare de vinuri Duminica, 15 Noiembrie 2015 Stand Sarbatoarea Gustului 10:00-16:00 Degustari inghetata Corso si La Strada, retete cu produse Edenia 10:00-12:00 Cupa de Sandwich Stand Universitatea de Urbanism si Arhitectura Ion Mincu 10:00-16:00 Expozitie de proiecte: Lucrari pe panouri mousse ale absolventilor arhitecti din Diaspora - ALUMNI - UAUIM Lucrari studenteordm;ti cu hoteluri prezentate pe panouri mousse Stand SCAE ROMANIA - ASOCIATIA DE CAFEA DE SPECIALITATE 10:00-12:00 Pregatiri pentru Competitia de Cup Tasting 13:30-16:00 Semifinala ?si finala Competitiei de Cup Tasting Stand OrganizatiaSomelierilordinRomania- OSR 2011 12:00-13:00 ordf;coala vinului - curs de degustare de vinuri 14:00-15:00 ordf;coala vinului - curs de degustare

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2