TehnologiiRepere

169

Târgurile Fi Europe și Hi Europe vor avea loc așa cum era planificat, în decembrie

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Anul acesta, târgurile pentru ingrediente alimentare și ingrediente pentru sănătate, Fi Europe și Hi Europe, vor avea loc la Frankfurt, Germania, în luna decembrie, în spațiul expozițional asigurat de MesseFrankfurt, informează FoodNavigator.

Evenimentele vor fi organizate în conformitate cu standardul de securitate și securitate AllSecure Informa, dezvoltat ca răspuns la COVID-19.

Organizatorul show-ului, Informa Markets, a declarat că va folosi măsuri îmbunătățite pentru a asigura cel mai înalt nivel de igienă și siguranță.

AllSecure este un standard la nivelul întregii industrii, dezvoltat în cooperare cu partenerii, precum Asociația Globală a Industriei Expoziționale (UFI), locații, furnizori și autorități relevante pentru organizatorii de expoziții să adopte și să ofere reasigurare participanților că evenimentele se desfășoară în condiții de siguranță și mediu controlat.

 Pentru Fi Europe, co-localizată cu Hi Europe, echipa Informa Markets este în contact și se consultă cu orașul Frankfurt, statul Hesse și Messe Frankfurt.

„Sănătatea și siguranța tuturor celor implicați la eveniment este prioritatea noastră numărul unu și am dorit să comunicăm planurile cât mai devreme.

Urmărim îndeaproape situația, suntem în comunicare zilnică cu conducerea superioară a Messe Frankfurt cu care observăm îndeaproape expozițiile care au loc deja în Germania și învățăm de la acestea.

Suntem foarte recunoscători pentru încurajarea și sprijinul pe care l-am primit de la toți partenerii și așteptăm cu nerăbdare să vă întâmpinăm înapoi la eveniment ”, a declarat Natasha Berrow, director de grup de la Food Markets.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2