Comunicat Hochland, liderul pietei de branzeturi din Romania, ?si-a invitat consumatorii sa vada cum se face caordm;cavalul Hochland. In cadrul unei vizite la fabrica de la Sovata ?si la una dintre fermele de vacute din Zona Tarnavelor, 10 familii de consumatori au avut ocazia sa descopere cum se face Cascavalul Hochland: cu rigoare germana, din ingrediente naturale, pe baza retetei autentice locale folosite inca din 1976. Vizita consumatorilor a fost ultima etapa a campaniei de relansare a caordm;cavalului Hochland, care a debutat la inceputul anului ?si a invitat publicul larg sa descopere pas cu pas povestea produsului, de la fermele de vacute cu care Hochland colaboreaza pentru colectarea laptelui ?si pana in momentul in care acesta ajunge pe mesele romanilor. In cadrul vizitei, cele 10 familii caordm;tigatoare ale concursului desfaordm;urat pe site-ulwww.caordm;cavalulhochland.roau avut ocazia sa descopere intregul parcurs al Caordm;cavalului Hochland, incepand cu una dintre cele 230 de ferme de unde laptele este colectat ?si continuand cu fabrica de la Sovata. Aici, au aflat toate detaliile, de la receptia laptelui ?si pana la linia de ambalare ?si la incarcarea in camionul frigorific cu care este transportat catre magazine, de unde ajunge in bucatariile consumatorilor din toata tara. Atat eu ?si sotul meu, cat ?si cei mici, ne-am bucurat sa vizitam fabrica Hochland de la Sovata si sa vedem cu ochii nostri cum se face caordm;cavalul pe care il consumam cu placere in familie. Copiilor le-au placut vacutele de la ferma si apoi vizita la fabrica, iar pentru noi, parintii, a fost o reconfirmare a increderii in produsele Hochland, a declarat una dintre participantele la vizita organizata de Hochland. Prin actiunile din cadrul campaniei de relansare a caordm;cavalului Hochland - noul spot TV, activitatile de degustare desfaordm;urate in magazine, site-ul ?si filmuletul dedicat campaniei, comunicarea constanta pe Facebook ?si vizita la fabrica din Sovata - consumatorii au putut afla in amanunt povestea Cascavalului Hochland, produs cu rigoare germana, pe baza unei retete romanesti autentice, care foloseste numai ingrediente naturale. Lider pe segmentul branzeturilor din Romania, Hochland este prezent de peste 20 ani pe piata locala, numele sau fiind sinonim cu seriozitatea, calitatea garantata si inovatia permanenta a produselor oferite. In Romania, Hochland detine doua unitati de productie proprii, la Sighiordm;oara si la Sovata. Cascavalul Hochland este a doua categorie ce contribuie la cifra de afaceri a companiei, iar la nivelul intregii piete cascavalul este vedeta branzeturilor, avand cea mai mare pondere in totalul de branzeturi vandute in comertul organizat din Romania.