129
Cei care apreciaza sucul de mere natural, fara zahar, coloranti sau conservanti au la dispozitie o noua alegere, respectiv produsul ce apare sub marca NaturaFruct. Detinatoarea marcii, S.C. PROLISOK DESIGN S.R.L., companie infiintata in 2009, detine din anul 2013 o fabrica de sucuri pasteurizate in localitatea Corlata, comuna Berchiordm;eordm;ti din judetul Suceava, dotata cu utilaje complexe, de ultima generatie, de provenienta germana. Fabrica are o capacitate de prelucrare de 8-10 tone de fructe pe zi, rezultand un volum al productiei de 4.600-6.000 de litri de suc natural de mere pe zi, a declarat in cadrul evenimentului expozitional INDAGRA, pentru Infoaliment, Irina Macoveiciuc, directorul economic al PROLISOK DESIGN S.R.L.. Pentru producerea sucului natural se folosesc fructe cultivate in zona de NE a Romaniei. Se produc sortimentele: suc de mere, suc de mere si pere, suc de mere si visine si suc de mere si capsuni, imbuteliate la sticle de 300 ml si 750 ml si la ambalaje de carton de 3 kg si 5 kg. Credem in produsele romanesti. Sucul fabricat de noi este realizat doar din fructe romanesti. Speram sa promovam doar produse naturale romanesti. Noi ne adresam persoanelor fizice, barurilor, restaurantelor si pensiunilor. Speram ca prin calitate sa convingem, explica Irina Macoveiciuc. Produsele NaturaFruct se gasesc in magazine din judetele Suceava, Botosani, Neamt, Iasi, Buzau si Bucuresti. Am incheiat contracte de distributie incepand cu luna septembrie, declara directorul economic al PROLISOK DESIGN S.R.L..