Tehnologii

162

O parte din activele Dr Oetker-România au fost scoase la vânzare

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Consiliul Concurenței analizează tranzacția prin care The New Originals Company GmbH intenționează să preia activele deținute de Dr. Oetker România.

Activele preluate sunt aferente afacerii cu produse din soia desfășurate în România de către Dr. Oetker sub marca Inedit.

Dr Oetker este o companie al cărei obiect principal de activitate este comerțul cu ridicata specializat al altor alimente, inclusiv peşte, crustacee şi moluşte The New Originals Company GmbH este membră a holdingului de investiții Raiffeisen, care este prezent pe piața din România prin investiții în companii active pe piețele financiare, în diverse domenii ale producției industriale, energiei, IT și distribuției de produse de larg consum.

Pe piața produselor din soia, Raiffeisen este prezent prin vânzările generate de producătorul din Slovacia, Alfa Bio s.r.o.

În conformitate cu prevederile Legii concurenţei (nr. 21/1996), această operaţiune trebuie autorizată de Consiliul Concurenţei, care o va evalua în scopul stabilirii compatibilităţii sale cu un mediu concurenţial normal şi va emite o decizie în termenele prevăzute de lege. 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2