Știri

117

Unilact exporta 25 % din productie

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Oameni gospodari din tata-n fiu, fermierii din Transilvania nu isi plang de mila ca in viata e greu, asa ca au pornit afaceri de succes, urmand de la retetele bunicilor. In judetul Alba, un inginer IT a reusit sa cucereasca piata de profil din tarile Vestice cu branzeturile sale, iar aromele mezelurilor din Maramures i-au facut pe gurmanzii din Germania si Ungaria sa se declare clienti fideli, dupa cum informeaza un microreportaj realizat de ProTV.Nemtii, spaniolii si italienii au fost cuceriti de sortimentele de branzeturi fabricate la Unilact dupa retete pe care Marius Bicu, un tanar de 34 de ani din Unirea, le-a mostenit de la bunici. Vindem branza de burduf in Spania, in Italia vindem cel mai mult smantana si in Germania toate sortimentele de branzeturi fara smanatana, spuneMarius Bicu. Cea mai mare cautarea o are branza de burduf, care e uscata pe scanduri de brad pentru o savoare speciala. Lunar pe poarta fabricii ies 50 de tone de branzeturi, iar 25% din productie ia drumul occidentului. Mai multe, pe www.stirileprotv.ro

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2