Știri

508

Aqua Bilbor va fi preluată de Prime Capital Invest

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Consiliul Concurenței a autorizat tranzacția prin care Prime Capital Invest SRL și grupul din care fac parte Agro-Chirnogi SA și Maria Trading SRL intenționează să preia Aqua Bilbor SRL. Anterior, Aqua Bilbor SRL a fost deținută de Prime Capital Invest SRL.

Prime Capital Invest SRL are ca obiect principal de activitate comerțul cu ridicata al cerealelor, semințelor, furajelor și tutunului neprelucrate.

Agro-Chirnogi SA se ocupă de cultivarea cerealelor, iar Maria Trading S.R.L activează pe piața comerțului cu ridicata al animalelor vii. Aqua Bilbor S.R.L. produce și comercializează băuturi răcoritoare nealcoolice, ape minerale și alte ape îmbuteliate.

În urma analizei, Consiliul Concurenţei a constatat că operaţiunea notificată nu ridică obstacole semnificative în calea concurenţei efective pe piaţa romȃnească sau pe o parte substanţială a acesteia și nu există îndoieli serioase privind compatibilitatea sa cu un mediu concurenţial normal. 

Decizia va fi publicată pe site-ul autorităţii naționale de concurenţă, după eliminarea informațiilor cu caracter confidențial. (Foto: Freepik) 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2