Bucureordm;tenii cauta in ultima perioada pe rafturile magazinelor produse facute din ingrediente naturale ?si mancare autentic romanesca, motiv pentru care multi se indreapta atunci cand merg la cumparaturi spre bacanii in locul supermarket-urilor ?si al hipermarketurilor. quot;Bacania cu sufletquot; este doar una dintre bacaniile din Capitala care au reu?sit sa atraga astfel clienti, inregistrand in 2013 o cifra de afaceri de aproape 120.000 de euro, de doua ori mai mare decat in anul anterior.Cele mai cautate produse de bucureordm;teni sunt mezelurile, branzeturile maturate ?si caordm;urile de capra, cu marar sau praz. Printre mezelurile aflate la mare cautare se numara pastrama de rata, gasca sau crap, rulada de iepure sau vita, muordm;chiul perpelit, slanina, pieptul hituit ?si carnatii virordm;li de la Brad. Tot de la bacanie, bucureordm;tenii cumpara ?si vin. Cele mai bine vandute sortimente sunt cele care poarta marcile Casa Isarescu vinuri produse la podgoriile detinute de guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, la Dragaordm;ani , Crama Opriordm;or ?si Manastirea Jercalai de la Urlati.La noi nu se gasesc inlocuitori de mancare ?si bautura, ci produse naturale, autentice, al caror gust poate nici nu este cunoscut de multe persoanequot;, a declarat Liviu Oprea, manager quot;Bacania cu sufletquot;. quot;Am ales sa avem la vanzare numai preparate traditionale, atestate, de la gospodarii sau mici producatori locali, a mai explicat el. Mai multe, pe www.gandul.info