Abia ie?sit de pe bancile facultatii, Razvan Rusu, din Reghin, a pus bazele unei mici fabrici de dulceata. Fabrica detinuta de firma Traditii din Natura proshy;dushy;ce lunar peste 1.000 de borcane de dulceata. Daca, in mica fabrica in care lucreaza doar trei oashy;meni, s-au produs anul trecut 1.500 de boshy;rcane de dulceata, productia a ajuns in momentul de afta la 15.000 de borshy;cane, 60-65% din productia realizata fiind marca privata pentru retailerul Mega Image, iar restul, dulshy;ceata sub brandul Dulceata lu Razshy;van, care este vanduta online. Merita amintit aici faptul ca, deja, compania mureseana desfasoara activitati de export pentru pietele din Germania si Marea Britanie, dar obiectul acestora o fac in special muraturile care, si ele, fac deliciul consumatorilor din acele tari. Acum, Dulceata lui Razvan este expusa la standul propriu de la SIAL, facand furori printre vizitatorii pur si simplu incantati de gustul si savoarea deosebita. Despre participarea la evenimentul parizian, Razvan Rusu a declarat pentru infoALIMENT: Dulceata mea e facuta doar din fructe si zahar. Altceva nu pot sa promit nimanui, nici din tara si nici aici, la Paris, dar pot sa adaug ca mi s-a spus ca aduce zambetul pe buze. Desigur, sunt foarte bucuros de reactia vizitatorilor, iar participarea la aceasta editie a targului SIAL ne va deschide noi perspective de dezvoltare a afacerii. La stand, Razvan Rusu, acela care ne-a informat ca va deschide foarte curand o clatitarie, la Cluj, a expus dulceata din coacaze, macese, cirese amare, galbene si negre, zmeura si mure. 22 octombrie, corespondenta de la Paris de Claudia Bocean si Veronica Ursachi