PiațăȘtiri

208

Investitie de 60.000 de euro intr-o prajitorie de cafea in centrul Capitalei

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Adrian Simion ?si Floriana Vlaicu, el antreprenor de profesie, care a testat industria de advertising, cea de brokeraj ?si a infiintat o firma de securizare a sistemelor informatice in urma cu zece ani, iar ea fondatoare a unei ordm;coli de cafea, au deschis la jumatatea lunii iulie o prajitorie de cafea pe strada Eminescu din Capitala, in care au investit in jur de 60.000 de euro, informeaza ZF. In urma cu un an, intr-o perioada in care eram mai liber, am inceput sa citesc foarte mult despre cafea, chiar ?si 12 ore. Am facut vreo doua luni asta ?si mi-am dat seama ca, de?si cunoordm;team teoria cafelei foarte bine, aveam nevoie sa o inteleg practic, sa ii inteleg subtilitatile. Aordm;a am ajuns la Floriana ?si de acolo a pornit ideea de a deschide o prajitorie de cafea, spune Adrian Simion. Guido Coffee a inceput sa se instaleze in luna ferbuarie a acestui an, iar pana in vara cei doi antreprenori au facut cursuri cu specialiordm;ti straini din domeniu, chiar s-au pregatit ?si la o prajitorie de cafea din Grecia ?si au testat zeci de sortimente de cafea premium la targuri de profil pentru a selecta pentru inceput patru sortimente pe care sa le aduca in propria prajitorie. Cafeaua adusa de ei vine sub forma unor boabe verzi, tocmai din Brazilia, Etiopia, Costa Rica, Guatemala sau Kenia, prin intermediul unor distribuitori europeni. Odata ajunsa la Guido, aceasta este prajita ?si etichetata cu logo-ul prajitoriei locale.

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2