Piață

202

Pe 20-21 aprilie va avea loc festivalul Ro-Wine Cluj

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Festivalul Ro-Wine Cluj se va desfășura în perioada 20-21 aprilie, la Chios Social Lounge. Programul festivalului este 12:00 – 20:00, în ambele zile de degustare.

Participanții vor avea ocazia să deguste sute de etichete de vin de la crame renumite, precum și să socializeze în mod direct cu proprietarii acestora, să descopere povestea din spate.

Festivalul va cuprinde și o zonă gourmet reprezentată de selecții de specialități savuroase și o zonă de panificație, unde participanții se vor putea delecta cu pâine aburindă sau patiserie fină de inspirație franceză.

Ca la fiecare ediție, accesul reprezentanților HoReCa este gratuit, prin completarea formularului de înscriere disponibil.

Biletele pentru eveniment pot fi achiziționate online pe site-ul oficial al evenimentului sau în aria de acces a festivalului.

„Selecția de vinuri pentru festival se bazează pe trei criterii principale: calitatea și autenticitatea vinului, recunoașterea producătorului în industrie și capacitatea vinului de a reprezenta terroir-ul regiunii de proveniență și caracteristicile soiului. Ne vedem la RO-Wine Cluj!”, Marinela Ardelean si Liviu Popescu Co-fondatori RO-Wine. 

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2