Piață

66

Profi, alături de comunitățile din Galați și Vaslui

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Rețeaua de magazine Profi, impresionată de distrugerile și imensele pierderi suferite de comunități întregi din județele Galați și Vaslui pe care furia apelor le-a lăsat fără locuințe și bunuri, continuă să trimită ajutoare în timp ce evaluează  impactul inundațiilor asupra magazinelor sale din Cudalbi, Costache Negri și Pechea și face eforturi pentru a le repune în funcțiune.

Încă din weekend, Profi a început să răspundă prompt cererilor de ajutor primite de la partenerii săi de încredere: Crucea Roșie Galați, Crucea Roșie Vaslui, Asociația Blondie, Asociația Glasul Vieții și Asociația Casa Share.

Luni, Profi a trimis un prim val de 30 de tone de bunuri de bază. Împreună cu echipele sale din depozite, a reușit să trimită tone de ulei, zahăr, faină, orez, conserve, pâine proaspătă, biscuiți, apă și produse de îngrijire personală, iar prin intermediul Asociației Blondie, la cei mici, unii dintre ei rămași chiar și fără adăpost, au ajuns mii de scutece și sute de kilograme de lapte praf.

Primul transport a ajuns luni în zonele afectate, urmat marți de un al doilea, către Primăriile din Cudalbi, Grivița și Zorleni.

Un al treilea val de susțineri a plecat joi către Pechea și Costache Negri, iar companie este hotărâtă să trimită ajutoare în continuare, ținând legătura cu partenerii săi, cu autoritățile și cu echipele de salvare, asigurându-se că ajutoarele ajung acolo unde este cea mai mare nevoie de ele.

În comunitățile în care activează, Profi îi ajută pe toți cei care au suferit pierderi personale, inclusiv pe propriii săi angajați, oferindu-le susținere, empatie și o mână de ajutor în astfel de momente deosebit de grele. 

aflat

anterior

read

newsletter1

newsletter2