La doi ani de la infiintare, SaladBox - un brand de restaurante pus pe picioare de ordm;ase antreprenori din Cluj, Mureordm; ?si Salaj - a ajuns la o retea de 25 de unitati in toata tara ?si 250 de angajati, informeaza ZF. SaladBox s-a nascut din dorinta de a oferi o alternativa mancarii de tip fast-food. Aordm;a incepe descrierea afacerii pe care a pus-o pe picioare in aprilie 2012 impreuna cu alti tineri Dan Isai, 27 de ani, cel care acum conduce SaladBox din functia de CEO. In restaurantele SaladBox se gasesc produse precum salate din legume cu diferite sortimente de carne, supe crema, deserturi, fresh-uri sau limonade. Salata ca produs principal este o noutate, dar in acela?si timp ?si o necesitate in Romania, avand momentan un laquo;tirajraquo; de peste 170.000 de salate vandute lunar, 25.000 de supe crema ?si multe produse complementare, spune Dan Isai, absolvent al Facultatii de ordf;tiinte Economice ?si fost director al unei sucursale a bancii UniCredit din Cluj.