PiațăȘtiri

155

Street haute cuisine, un nou trend exotic

autor

MeetMilk.ro

distribuie

Dincolo de a aduce mai aproape experiente culinare din Coreea, Mexic, Israel sau Ghana, pietele culinare care au cucerit metropole precum Berlinul sau Londra nu uita sa tina cont de particularitatile mediului din care au rasarit. Exotismul acestor piete culinare aordm;ezate de te miri unde a imbratiordm;at insa ?si destinatii mai sofisticate, transformandu-se in loc de intalnire pentru vaste comunitati culturale ?si in oaze de energie pentru calatorii curio?si. Conceptul este de a aduce pietele de mancare aordm;a cum le gaseordm;ti in Brooklyn sau in Londra, dar cu o nuanta din party-vibe-ul caracteristic Berlinului, spune intr-o discutie cu DA Premium Tommy Tannock, critic culinar, unul dintre fondatorii Bite Club, care alaturi de partenera sa, editorul de design Miranda Zahediah, au decis sa puna la un loc vibe-ul amintit al Berlinului cu tot entuziasmul care inconjoara o piata culinara asiatica. Rezultatul a fost Bite Club, un experiment inceput in vara anului trecut, care se contureaza insa intr-una dintre cele mai delicioase destinatii culinare din capitala Germaniei. Cu o locatie fabuloasa de vara, pe malul raului Spree, camioanele ?si standurile de mancare sunt pe uscat, dar avem ?si o barca vintage care ofera o panorama frumoasa asupra Kreuzbergului una dintre cel mai cunoscute zone din Berlin - n.red. . Am inceput vara trecuta, iar anul acesta ne-am extins pentru a face sambetele pe Platoon Kunsthalee in Mitte cartierul central din Berlin - n.red. ?si de asemnea doua weekend-uri pop up in Muuml;nchen, mai spune Tannock. mai multe pe http://da.zf.ro .

aflat

anterior
urmator

read

newsletter1

newsletter2